BÉRLETI MEGOLDÁSOK

Targonca bérbeadási szolgáltatásunkkal is szeretnénk a legkülönbözőbb vevői igényeknek megfelelni, de elsősorban azoknak ajánljuk,

  • akiknél az anyagmozgatási feladatok kisebbek,
  • vagy szeretnék előre tervezhetővé tenni az üzemeltetési költségeket közép vagy akár hosszú távon is.

A bérleti megoldások kialakításakor arra törekedtünk, hogy a bérbevevők különböző lehetőségek közül a legkedvezőbb megoldást választhassák.

A bérleti konstrukciókat illetően a következő lehetőségeket közül választhat:

  • A bérleti díj alapja jellemzően a bérleti időszak, továbbá függ az üzemeltetési körülményektől és külön megállapodásban rögzíthető a karbantartás esetleges javításra vonatkozó díj.
  • A bérleti szerződés díjába beépítésre kerülhet a gépre vonatkozó szerviz és karbantartás, melynek jelentős előnye, hogy a bérlet teljes költségét hónapokra, esetleg évekre előre lehet tervezni. (Full-szervíz)
  • A bérelt gép megvásárlása a teljes futamidő alatt lehetőséget biztosítunk külön megállapodás alapján.

Targoncabérlet szolgáltatásunkkal igyekszünk minden igényt kielégíteni, legyen az átmenti rövid távú megoldás a kieső gép pótlására, vagy egy full szervizes konstrukció, ahol a műszaki üzembe helyezés a szervizelés, a felülvizsgálat is a mi feladatunk, levéve ezzel az Ön válláról az üzemeltetés terhét.

Konkrét ajánlatkérésével, igényével keressen minket állunk rendelkezésére az Ön anyagmozgatási igényeinek megfelelő ajánlatunkkal.